woensdag 7 november 2012

Boerinnetje op vakantie

Ja,jullie lezen het goed, ik ga op vakantie naar Nederland. Een klein weekje verruil ik het platteland voor de grote stad, op naar de drukte.
Ik verheug me er natuurlijk op om mijn jongens te zien. De aanleiding is dat onze student een woning toegewezen heeft gekregen, vorige week de sleutel gekregen en nu ga ik hem een beetje ondersteunen. Heb er heel veel zin in.

Wel spannend natuurlijk, ben nog nooit in mijn eentje op vakantie gegaan, alleen in het vliegtuig (bij wijze van spreken dan) dus wel een beetje nerveus. Maar.....gaat vast en zeker lukken.

Heb, behalve mijn zoon helpen, nog wat meer dingen op mijn lijstje staan.
Bezoekjes aan vriendinnen die ik natuurlijk lang niet gezien heb bijvoorbeeld en even langs de ouders van Jan. Leuk om weer even 'live' bij te praten met iedereen, hoe blij ik ook ben met facebook, email en skype, das toch anders.

Lekker wat dingen eten die je hier niet of niet makkelijk kan krijgen. Sushi bijvoorbeeld,  Turkse pizza, haring met uitjes, broodje garnalen, frites bij Van Gogh, balkenbrij......dat wordt genieten.

Mijn tas is gepakt, vannacht vertrek ik......op naar de grote boze wereld!

12 opmerkingen:

 1. Gaat helemaal goed komen die reis! Lekker weer een weekje in Nederland!! Een hoop te doen. Ik ben helaas dit weekend niet in Amersfoort omdat ik zaterdag jarig ben. Je zult het wel druk hebben maar als je een gaatje vindt zou ik het leuk vinden als je taart kwam eten zaterdag ;-)
  xx Marian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zaterdag gaan we verhuizen,dus het gaat er niet van komen,maar misschien een volgende keer!

   Verwijderen
 2. Gaat allemaal goed komen! Heel veel plezier in Nederland en ik zwaai wel als wij jou vliegtuig tegemoet komen :-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier en kom maar snel weer terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel (klus)plezier en wie weet kom ik je nog wel ergens tegen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel klusplezier in Nederland en maak er een gezellige week van met je kids.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede reis, en natuurlijk hard werken ,he bij Dave! Behangen ,soppen,verhuizen...jouw tijd vliegt om!!! Voor je het weet ben je in H. terug! Geniet er dus maar lekker van stroopwafels,hagelslag,zoute haring,sushi (bij Anne in Somogyharsagy ook te krijgen,hoor!)patat met kroket,enz enz. Groetjes!!!!! Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele fijne week en geniet er van. Niet te veel snoepen he! Alle sinterklaas snoepwaren liggen er natuurlijk weer haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel plezier in Kikkerland..... weet zeker dat het ( los van familie gevoelens) een raar gevoel zal zijn als je beseft dat je later weer terug naar huis gaat...... Magyarorszag..
  Tja zal denk ik wel altijd een vreemd gevoel blijven... Tot snel
  Gr. Wouter

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goeie reis vannacht! Gelukkig heb je de vliegreis al vaker gedaan, dus het is niet nieuw voor je. Geniet van je jongens, de tijd dat je in Holland bent en neem ook vooral wat lekkere dingen mee terug naar Hongarije. Bij de Lidl zijn de stroopwafels deze week in de aanbieding :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ohhhhhhhhhhhhhh die lekker frietjes van van goch zijn zo lekker/............... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen