vrijdag 12 oktober 2012

Knuf

Jeetje,wat een verschil of je een teckel hebt, of een Viszla. Het is toch echt wel anders hoor en of dat nou komt door het karakter of gewoon het merk, dat maakt eigenlijk niet zoveel uit.
Pepsi wordt groter en groter en dat zorgt toch voor wat strubbelingen. Zoals bijvoorbeeld: je bord even op de keukentafel zetten, zodat er geen hond bijkan. Die vlieger gaat niet meer op, want Pepsi kan overal bij. op het aanrecht, de kookplaat, het fornuis en de keukentafel......nergens is een bord met eten veilig.
Natuurlijk moet ik haar leren om van het eten af te blijven, of eigenlijk moet ik haar afleren om het te pakken, het is maar net hoe je het bekijkt.Ook haar enthousiasme wat ze tentoonstelt als ze me wil begroeten. Als een speer komt ze er dan aangerend om uitgebreid te knuffelen, maar ze walst daarbij over alles (lees teckels) en iedereen (lees Linda) heen.

Ze is lomp,soms probeert ze mijn oorlellen extra te piercen, ik zit onder de krabbels van die grove poten met dito nagels,maar ach...ze is ook aandoenlijk lief en knuffelig.....het is haar vergeven.....2 opmerkingen:

  1. Heerlijk toch!!! Ziet er geweldig uit!!!!Schattig! Onze Diesel mag me ook graag een lik over mijn wang of mond geven,als ie de kans krijgt...oh,dan smelt je toch??!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze is echt geweldig leuk! Dan is het wel heel moeilijk om haar streng op te voeden zoals je van plan was :-)

    BeantwoordenVerwijderen