donderdag 11 oktober 2012

Herfst

Gisteren was het dan zover, het was echt herfstig weer. Nou mogen we echt niet klagen want we hebben een geweldige zomer gehad. En de herfst heeft ook wel weer wat.
's Middags de kachel weer eens aangemaakt en kijk, ik ben het nog niet verleerd, terwijl het toch wel heel wat maandjes geleden was. Maar toen het vuurtje knapperde, de olielamp en de kaarsjes brandden, de pan met pörkölt pruttelend op de kachel, dan denk ik : Niks mis met de herfst, laat maar komen!Vanochtend scheen het zonnetje weer, dus lekker even weer buiten.
Pepsi vermaakt zich prima, leuk spelletje: mais van de kippen en ganzen afpakken.

allemaal lekker eten


ik lust heus ook wel mais....waarom krijg ik alleen maar brokken?

ff proberen

lekker puh!

even een uitsloverig rondje lopen

ik ben lekker sneller

pak me dan?nog meer uitsloverij

kom dan,pak me dan....

Buckler mag ook meeproeven.

6 opmerkingen:

 1. wat een leuke foto's!!!! Ik vind het heerlijk dat het herfst is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker beest die Pepsi. Heerlijk toch dat alle beesten zo door elkaar kunnen lopen. Herfst heeft, net als alle seizoenen, z'n charmes. Zeker als je niets echt moet. Als het weer echt koud id, vriest en sneeuwt.....langer dan twee weken.... ;-)
  Eerst dit maar! Veel plezier dit seizoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke foto's. IK zie de bewegingen van Pepsi en zijn gedrag gewoon voor me.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk,inderdaad,hoor ,jullie beestenboel! En Pepsi lijkt me geweldig,trouwens die witte finke bevederde kippen vind ik ook schitterend!!!
  Ja,ik ben liefhebber van alle seizoenen,terwijl ik niet echt een wintermens ben...maar die periode met kerst en oud en nieuw destijds in Hongarije....magic!! Overdag met zon en -10 snachts -20 grd. Had best wel wat! Maar de herfst...hier ook....zonnig en veel oranje,rode en gele tinten. Regelmatig lekker naar een van de bossen met Diesel.en wij dan natuurlijk daarna lekker aan de warme chocomelk-met-slagroom....hihi.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellige beestenboel bij jou daar hoor. Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen