vrijdag 5 oktober 2012

Aan de klus....

Eén ding is zeker, als je dieren hebt, hoef je je nooit te vervelen. Er is altijd wel wat. Hoeveel meters hekken we al niet geplaatst, verplaatst, vervangen en weggehaald hebben, het is niet meer te tellen. Hokken werden afgebroken en opnieuw opgebouwd, de stal werd opgeknapt en eindelijk is het einde in zicht. Niet helemaal natuurlijk,want nu hebben we bedacht dat we volgend jaar de Hollandse Brahmakippen en -hanen, apart willen gaan houden van de rest, ivm het nageslacht.
Maar goed, dat heeft geen haast.Wat we nu de afgelopen week hebben gedaan is een hok afgebroken, hout gekocht en een nieuw hok gemaakt. Nou ja, ik niet natuurlijk, ik heb alleen af en toe een aanwijzing gegeven of een leuk detail, zoals een hooiruif voor de schapen, onder de aandacht gebracht. kijk, er zijn mensen die denken en mensen die doen, ik denk graag en mag ook graag de boel regelen ;-)

Maar het is geworden zoals we wilden:

karretje houten planken

kale boel

het wordt wel wat

klaar....leuk ruifje hè?


meteen de muur gestuukt en gewit


luxe schapen- en ganzenhok
Bovenop is een hooizoldertje, helaas hebben we het bestelde hooi nog steeds niet binnen. Maar als dat erop ligt is het helemaal af......weer een klus geklaard!

5 opmerkingen:

  1. Super leuk idee dat ruifje! Ziet er mooi uit met die planken en meteen de muur mooi meegenomen. Echt een landgoed is het, een dierenparadijs! Ik wacht nog op de ezeltjes.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er weer geweldig mooi uit Linda...en inderdaad die ruif!!!! helemaal goed. Leuk om te lezen en te zien hoe het allemaal bij jullie gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi hoor! Idd vooral die ruif maakt het helemaal af :-)

    BeantwoordenVerwijderen