zaterdag 5 november 2011

Hek

Gisteren zijn we naar de piac (de markt) in kaposvár geweest. We waren er nog niet eerder geweest, wel ernaar gezocht, maar we konden het niet vinden. Nu hadden we de auto in de parkeergarage gezet en even aan de meneer gevraagd waar de markt was. Hij vroeg ons mee te lopen, deed een deur open en wees naar de lift. Ik nóg een keer uitleggen wat we zochten en de man knikte, ja, hij had het wel begrepen.
Verwonderd stapten we in de lift en toen we uitstapten begrepen we meteen waarom we het nooit eerder konden vinden, daar was de markt, gedeeltelijk overdekt bovenin de parkeergarage. Heel erg grappig, we kochten voor een paar centen heerlijke spek en daarna konden we boodschappen doen. Je bent daar wel de hele dag zoet mee, bij thuiskomst waren de bomen bezorgd en het tuinhek was klaar,nieuw palen voor de druiven voor volgend jaar,het ziet er toch allemaal weer wat beter uit meteen.

zo was hetzo is het nu


De bomen moesten een nachtje in het water staan,dus daar gaan we vandaag mee aan de gang.
Het zijn twee appelboompjes, twee perenboompjes, een klapbes en een framboos....

1 opmerking:

  1. hier is ook zulk mooi weer, net een tijd in de zon gezeten. Leuk die boompjes! En het hek ziet er ook goed uit. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen