maandag 23 september 2013

Daar ben ik weer

Terug van weggeweest, ik zie dat mijn laatste blogje alweer drie maanden geleden is. Gebrek aan inspiratie, het ontzettende warme weer en het feit dat ik met mijn ipad geen berichten kon plaatsen op mijn weblog, weerhielden me van nieuwe blogjes schrijven. 
Vanochtend had ik weer een mail, met de vraag waarom ik niet meer blog. En toen begon het weer te kriebelen, eens even teruggelezen op mijn blog over onze belevenissen in het Hongaarse land, activeerden mijn schrijfprikkels.

Dus maar weer eens een poging gedaan met de ipad, tenslotte worden er steeds verbeteringen aangepast op zo'n luxe,modern ding, maar nee, het lukte weer niet,
 Totdat ik ging zoeken naar een app, zo'n dingetje waarmee je allerlei programmaatjes zoals facebook, twitter en email op je ipad kunt zetten en er dan probleemloos ( als je een beetje handig bent tenminste) mee kunt werken. En zowaar, ze hebben bij Blogger ook het licht gezien, de app is een feit,misschien was ie er al eentijdje, maar ík wist van niks. Dus geinstalleerd en als jullie dit kunnen lezen, dan is het gelukt. Yesssss, ik kan weer bloggen dus zet je schrap, ik ga jullie weer helemaal sufkletsen over ons Hongaarse leventje. Vanaf nu! Ben ik weer officieel een blogger.

5 opmerkingen:

  1. snap het gebrek aan inspiratie had ik ook, gister ook weer een update gemaakt, en waar ik bij zit wordpress heeft ook een app, kan zo met mijn mobil, lachen...................

    BeantwoordenVerwijderen