woensdag 23 januari 2013

Ballen

De meeste mannen die ik ken, vinden het zielig....je hond of kater laten castreren. Het is net of hun eigen ballen eraf moeten als je het zegt.
Ik weet nog dat ik beide keren dat we onze mannelijke honden, Amstel en Buckler, liet 'helpen'(waarom noemen ze dat eigenlijk zo?) stuitte op een enorm protest aan de mannelijke zijde van ons gezin, die ruimschoots vertegenwoordigd is met 3 zonen.
'Belachelijk' en 'zielig' en 'dat dóe je gewoon niet', is zomaar een greep uit het commentaar dat ik ontving.
Maar Amstel is voortijdig geholpen, Buckler heeft eerst voor 4 zeer gewenste nakomelingen gezorgd, samen met Pina, dus het was wel welletjes.

Nu hebben we natuurlijk hanen en mannen-ganzen, maar we hadden nog geen mannen-schaap. Wel een je-weet-wel-ram in de vorm van Dirk, die tot onze grote teleurstelling ook al was gecastreerd.
Want we willen graag lammetjes. En hoe lastig mannen soms ook kunnen zijn, soms heb je er gewoon eentje nodig.
Dus gisteren arriveerde Bram. Hij kijkt stoer rond, volgens mij is hij zich er erg goed van bewust dat alle mannelijkheid echt bij hem zit. Hij is degene met ballen!Macho loopt hij door de kudde, snuffelend aan 'zijn' meiden, die op hun beurt absoluut niet negatief tegenover hem staan. Zo gemakkelijk als hij geaccepteerd wordt.....
Dus...werk aan de winkel voor Bram.....wordt ongetwijfeld vervolgd.....
pepsi maakt ook kennis met Bram

links vooraan staat Bram...het wordt zo wel een hele serieuze kudde

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk, lammetjes! En waar hebben jullie Bram vandaan? Is hij voor tijdelijk of blijft hij? Gelukkig geen ruzie in de tent....en komt het buurbuurhuis ook vrij....met zoveel diertjes...
  Leuke foto's en leuk verhaal en ook van dat nestje van Buck en Pien, wist ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bram blijft,we hebben mgekocht en hij komt uit kaposvár.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En nu maar hopen dat er gezinsuitbreiding komt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En nu maar zien wanneer de gezinsuitbreiding komt leuk hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is dubbel ik dacht dat het niet over kwam haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk om lammetjes te krijgen! Ik zie ze al huppelen in de wei! Wens Bram maar heel veel sterkte bij dit belangrijke karwei!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bram succes. Jammer dat je geen stempel mag van je baasje. Vind ik altijd zo//,n leuk gezicht. Die blauwe of rode vlekken als het schaap gedekt is. Nou doe je best.

  BeantwoordenVerwijderen