dinsdag 27 november 2012

Mooi herfstweer

Na tweeenhalf jaar zijn we eindelijk een beetje uitgeklusd, hoewel er altijd dingen te doen blijven natuurlijk. Maar de grote en belangrijke klussen zijn gedaan. Dat betekent dat we nu meer tijd hebben voor andere dingen. Dus besloten we eens te gaan kijken of het mogelijk was om vanuit onze tuin bij het bos te komen. Want als we nu met de honden gaan wandelen, worden we in de straat begeleid door een reeks aansluitende blafconcerten, want achter ieder hek waar je langsloopt zit minimaal één hond die de boel denkt te moeten verdedigen. Dat maakt het niet aantrekkelijk om de hort op te gaan en bovendien moeten de honden dan aangelijnd worden en ik kan je vertellen dat het niet meevalt om 4 enthousiaste honden een halsband om te doen en dan de riemen om ZONDER dat alles in de knoop raakt.

Aan het einde van ons grondstuk zit een sloot. Dus we wisten dat we daar niet door konden. Maar omdat er ook trekkers in het land rijden, móest er een plaatsje zijn waar je de oversteek naar het veld kon maken en dan zo het bos in.
Dus vergezeld van de honden en schapen, gingen we een wandeling maken. En wat blijkt nu: heel gemakkelijk, een paadje tussendoor en hup, daar sta je op een enorm veld waar verder niemand komt dus de honden kunnen heerlijk rennen en de schapen kunnen heerlijk grazen.

En voor ons ook goed natuurlijk.
Prachtige dag gisteren, ruim 19 graden in de zon,dat is nog even heerlijk nagenieten....Pepsi moet nog even in haar nieuwe halsband groeien


onze trots van de achterzijde....

8 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk zoveel ruimte!! X Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er heerlijk uit! Ideaal zo'n groot veld. Hoop dat de tecks niet op jacht willen....veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn joh dat je weer iets nieuws ontdekt hebt, zo zie je wel dat er nog genoeg te ontdekken valt. Mooie foto's trouwens en wat n lekker weer! Geniet er nog maar van, hopelijk blijft t nog even zo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuke ontdekking. Kan je lekker aan de achterkant gaan lopen. Ja en geen hondengeblaf. Tenminste niet van de buurhonden achter het hek.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja dat is ruimte en genieten heerlijk voor jullie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke ruimte zeg. Snap nu dat je niet meer terug wilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jullie wonen echt op een mooie plek,hoor!!! Heerlijk,die vrijheid!!! Waar kun je nou met je honden en je schapen "los" zomaar wat gaan wandelen??? Grote klasse!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow heerlijk zeg, krijg het camping gevoel bij de fam in frankrijk ook hier super...............

  BeantwoordenVerwijderen