donderdag 6 september 2012

Wat gaat het snel....

...met Pepsi!!!
We zien haar met de dag groeien, het is ook wel heel anders dan een teckel.
Ze eet natuurlijk ook veel meer en daar moeten we even aan wennen. Maar ze doet het heel goed. Inmiddels zijn we allemaal redelijk gewend aan een baby weer in huis, hoewel het wel een grote baby is, want die poten zijn enorm lang en zwieren alle kanten op wanneer ze loopt. Af en toe struikelt ze er zelf over, alsof ze zelf ook nog steeds moet wennen.We waren van de week gaan wandelen, maar het lopen met honden door een straat hier is niet echt fijn, je moet je voorstellen dat achter ieder hek minimaal één hond staat te blaffen of zijn leven ervanaf hangt.
Dus dat was geen succes, we besloten om maar gebruik te maken van het feit dat we natuurlijk zelf een enorme tuin hebben, het klinkt misschien een beetje raar,wandelen in je tuin,maar eigenlijk is het een enorme luxe. Het werd een hele optoch, want ook de schapen, ganzen en kippen gingen gezellig mee.

Het weer is heerlijk op het moment, die hele extreme hitte is er niet meer, we genieten dus lekker van het warme, heerlijke weer.3 opmerkingen:

  1. Hartstikke leuk die optocht! Heerlijk zo'n eigen grondstuk. Geniet maar lekker van de dieren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja op straat wandelen in H wat een herrie . En zeker niet met honden. Nog meer geblaf. En jij hebt "tuin" genoeg daar achter. Heerlijk. Grappig dat alle dieren volgen. Ik zag op een foto dat Pepsi los loopt. Luisterd zij zo goed dat ze terugkomt als je roept.De friese stabij van Marco de zoon vliegt met een rotvaart zijn neus achterna op het open veld. En dan is het wachten tot meneer zin heeft om terug te komen.Ook een jachthond. Hoe is het trouwens met Sonka en Szalonna. Waren die er niet bij ha ha. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja Truus, Pepsi loopt los,eerlijk gezegd denk ik daar niet zo over na,laatst met wandelen ook,ik denk maat we meerdere honden hebben, ze loopt gewoon met de rest mee.bovendien verliest ze mij geen seconde uit het oog, dus ik ben er niet zo bang voor....

    BeantwoordenVerwijderen