vrijdag 17 augustus 2012

Visite

Woensdag was Jan vertrokken, hij was weer onderweg naar huis, hoorde ik van de kinderen. Hij was snachts vertrokken, dus niemand wist hoe laat ie was vertrokken en ik had ook geen idee hoe laat hij ongeveer zou kunnen aankomen.



Smiddag ging de telefoon. Annemarie, mijn vroegere buurvrouw en vriendin aan de telefoon. We zijn in de buurt, vind je het leuk als we langskomen?
Vind je het leuk?? Stomme vraag natuurlijk, niks leuker als onverwacht bezoek.
Maar...bálen dat Jan er net niet was.

Ze kwamen langs en ze waren met de camper. Heel gezellig gezeten en om 19 uur kwam jan aan.
Dat werd lekker net als vroeger lang doorpraten en drinken, heerlijk elkaar vertellen over onze kinderen die even oud zijn, herinneringen ophalen, heerlijk! En wat ideaal zo'n camper, want ze hebben m in de tuin geparkeerd en hadden hun eigen kleine huisje in onze tuin.



Gisteren gezellig ontbeten samen, daarna lekker in het zwembad gezeten en toen kwam Roland vragen of we een eend wilden. Ik had nog nooit eend gegeten, dus dat wilden we wel proberen.



Het was heel anders dan ik had gedacht, lekker vlees, maar zoals ook de kip die we hier zelf laten slachten, de structuur van het vlees is heel anders dan eentje (eendje) uit de winkel.
Nou ja, met andere woorden...we vermaken ons prima! Onverwachte gezelligheid.

2 opmerkingen:

  1. Gezellig verhaal! FIjn dat J er weer is. En heel leuk die eend. Is Roland een broer van Krisztian?
    FIjn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja,inderdaad,een broer van K.
    tegenwoordig werkt hij bij ons.
    jij ook fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen