maandag 27 februari 2012

Weekend

 Het weekend zit er weer op. Niet dat we enig idee hebben hier van weekend, want meestal weet ik amper wat voor dag het is. Het is dat ik 3 keer in de week wordt geacht de melk bij de boer op te halen, anders zou ik er werkelijk geen idee van hebben.

Omdat het weer ineens omgeslagen is van winter in voorjaar, besloot ik Amstel maar eens van een zomercoupe te voorzien. lekker in het zonnetje op de tuintafel, heb ik m even van het nieuwste model voorzien.

Ondertussen mochten de kuikentjes voor het eerst helemaal vrij rondlopen, nadat we ze eerst voorzichtig in een speciaal kuiken rennetje hadden laten wennen.

het ging gelukkig goed, hoewel Gijs de gans een paar keer besloot te laten zien dat hij toch echt de baas is, Katrien vond het duidelijk zeer interessant, ze draaide haar kopje nieuwsgierig naar de kuikentjes. Misschien krijgt ze de kriebels en wordt ze wel broeds, zou leuk zijn.

Amstels nieuwe coup,speciaal voor Katinka.

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's van de kuikens, knap dat de tecks er niet achteraan jagen!
  Komt er ook nog een foto van Amstel op tafel met de nieuwe coupe?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag lieve Amstel! Wat zie jij er mooi uit! Je bent nu echt een knappe prins van het Hongaarse landgoed. Heerlijk zo'n coupe, zeker nu het lente wordt. Wat kan jouw vrouw dat goed. Onze Daksi moet eigenlijk ook, maar zo mooi als jij hebben wij het nog nooit voor elkaar gekregen!
  Dag lieve Amstel, groeten van ons allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel katinka, ik ben ook erg trots. Mijn vrouw heeft heel veel geoefend, dus misschien komt het met Daksi ook nog wel goed.
  Dikke knuffels en een poot van Amstel, de Hongaarse prins.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er weer netjes uit. Leuk dat je dat allemaal zelf doet. Zal wel moeten met 4 stuks en een hoop vee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn die kippen al groot! Erg leuk. Je teckel houd ze wel in de gaten hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen