dinsdag 21 februari 2012

Voorjaar????

Terwijl we langzaam weer in een groene wereld terecht komen, in plaats van een witte, ontdooien we met de wereld mee. Want wat hebben we het koud gehad! Vooral de slaapkamer bij ons was echt ijskoud. Op een gegeven moment had ik zoveel dekens op mijn bed, dat ik me nauwelijks kon omkeren 'snachts en toen heb ik toch, tegen mijn principes in, mijn gloedje - nieuw- in -doos- electrische deken uitgepakt en in gebruik genomen. Jee, wat een spijt had ik, dat ik dat niet eerder gedaan heb. Heeeeerlijk. Nu is het eigenlijk niet meer nodig, de nachten zijn veel en veel minder koud en overdag is het heerlijk toeven, wat knapt een mens op van een zonnetje. Even gaf de thermometer 20 graden aan, weliswaar in het zonnetje, maar toch....het is ongelooflijk dat het zo snel kan veranderen. En voor morgen zien de voorspellingen er even hoopvol uit.




Het gaat lekker hier, de kuikens groeien als kool en je kunt duidelijk zien dat dit geen saaie, gewone kippen zijn, de leuke veertjes aan de poten en de vleugels groeien alle kanten op, een door-de-war-kip, noemen we dat.



De varkens groeien ook lekker door, wat kunnen die vreten zeg, gelukkig lusten ze nagenoeg eigenlijk alles en rollen ze alles wat je ze voorschotelt, eerst even smakelijk door de modder.
Ze hebben ook een speeltje gekregen, een soort boomstam aan een ketting,kunnen ze lekker mee gooien.




het is heerlijk dat we weer lekker naar buiten kunnen, dus het is volop genieten.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk de kuikens en de varkens en wat zijn ze mooi schoon!!!
    Ik had ook wat tegen elektrische dekens, maar ik ben al lang overstag gegaan....kan ze niet meer missen.
    Veel plezier met de zon!

    BeantwoordenVerwijderen