maandag 30 januari 2012

Knor

Gisteren was het boodschappendag. we vertrokken al op tijd naar kaposvár, waar we eerst naar de markt gingen. Daar stonden natuurlijk weer de altijd aanwezige mensen met puppies, aan het begin. Ik heb er niet naar gekeken, tenminste,geprobeerd, maar het is toch wel heel erg verleidelijk.

Jan droeg zijn berenmuts, waarvan ik helaas geen foto mocht maken, maar hij had veel bekijks.
Nog een heel 'gesprek' gehad met een man die eerst begon over Jan zijn berenmuts en toen ik vertelde dat we uit Holland kwamen een heel gesprek begon over de olymische spelen en roet koeliet (ruud gullit) en de oranje kleding, verlieten we de markt en het viel me op dat de meeste hondjes weg waren. Blijkbaar verkopen ze ze dan toch.

Daarna gingen we naar de Lidl en de Tesco.
Lekker veel ingeslagen, we willen kijken hoe lang we met de boodschappen kunnen doen, we worden er wel steeds handiger in.

We hebben dus lekker alles in huis, er wordt koud weer voorspeld,maar wel zonnig, dus we kunnen er weer even tegen. Na de lente-achtige dagen is dat wel weer even wennen.

Vandaag wordt er verder geklusd aan het hek en gaan we voer halen voor de varkens. Als dat allemaal lukt mogen onze nieuwe aanwinsten komen.

Ik vond degene met de stippen het leukste, maar dat is helaas een mannetje, ik wil een vrouwtje dus het worden twee vrouwtjes.

Ik heb al een heleboel leuke suggesties gehad voor namen, maar er kunnen er altijd nog meer bij....twee meisjesnamen dus ;-)

2 opmerkingen:

  1. ja, die stippen vind ik ook het leukst! De anderen zijn ook lief hoor. Zal wel leuk zijn als ze bij jullie staan. Dat is het moeilijke met naam geven, hoe meer je eraan gehecht bent, hoe minder zin in een slacht.....
    Namen, moeilijk, je kunt ze eet/drinknamen geven net als de tecks. Schnitzel en Haasje?
    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Coco en Lulu. Jammer dat die gestipte een mannetje is ,die is wel heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen