woensdag 7 december 2011

We dromen lekker door.

Er is veel te regelen hier, we zijn weer aan het aftellen voor de volgende keer naar ons boerderijtje.
De bedoeling is half januari zo ongeveer. We hebben ook besloten nog een keertje een vrachtje te laten rijden, we hebben nog zoveel dingen die mee moeten en we willen ons toch gaan beperken tot het vliegen, dus niet meer zo vaak met de auto heen en weer. En aangezien we nog een hele garage vol hebben liggen......

Ik kijk helemaal uit naar de kuikens en de lammetjes die in maart bij ons gaan komen, ben al allerlei info aan het zoeken op internet, niet voor de kuikens, dat weet ik onderhand wel, maar voor de schaapjes.
Lijkt me echt een geweldig gezicht, van die dartelende lammetjes in je tuin. En dan misschien mijn eigen wol spinnen....
Zien jullie het allemaal al een beetje voor je??? Ik wel, ik heb er ontzettend veel zin in. Gelukkig dat er veel te doen is voor dat het zover is, dus de dagen vliegen voorbij.

4 opmerkingen:

 1. Leuk hoor! En kun je ook truien breien? Van die mooie met patronen? Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hebben jullie iemand die de dieren wil verzorgen wanneer je in NL bent of ga je er voorgoed heen

  groet Corry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geniet er maar lekker van............

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Linda,
  leuk dat jullie schaapjes gaan houden. Hebben wij ook gedaaN. Het idee was dat onze 2 schapen samen met onze 2 geiten het gras in de tuin (1400 m2) kort zouden houden. Nou, dat hebben ze gedaan. We hoefden niet meer te maaien en kwamen in augustus zelfs gras te kort , dus bijvoeren. Binnenkort laten we iemand komen om de hoefjes te kappen. Wij kunnen dat zelf niet (wel een cursus gevolgd), de schapen zijn te schrikkerig en ook nog beresterk.
  Succes in elk geval!
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen