dinsdag 27 december 2011

Op naar het volgende feest.....Zow, de kerstdagen zitten er weer op, we hebben het heel gezellig gehad.
Nu nog even een paar 'gewone' dagen en dan oud en nieuw. Ik heb er eigenlijk niks mee, dus ik ben me niet aan het verheugen of zo. Heel eerlijk gezegd val ik altijd als een blok in slaap,allang voor het twaalf uur is. das natuurlijk niet zo gek voor iemand die meestal op zijn laatst om 9 uur in bed ligt. Ik vind het ook echt afzien hoor,op blijven zitten wachten tot twaalf uur...en waarvoor??/,denk ik dan.Zodat je iedereen een 'gelukkig nieuwjaar' kunt wensen,om dan alsnog als een blok in slaap te storten.Die wens kun je de volgende dag ook nog prima doorgeven. Dus ik denk dat ik dit jaar maar gewoon oversla.

Ik ga wel oliebollen bakken,want dat is dan het enige wat leuk is aan oud en nieuw: oliebollen en appelflappen,heerlijk! lekker ongegeneerd (vr)eten en daarna klagen dat al die feestkilo's er weer af moeten,op de één of andere manier gaat dat ook nooit zo makkelijk en snel als het eraan eten. Maar dat geeft niet,ik geniet er wel van en dat van die extra kilos, dat zien we in het nieuwe jaar dan wel weer.

Natuurlijk zijn we ook nog steeds bezig met denken en regelen voor ons vertrek naar Hongarije in januari, het begint nu echt op te schieten en ik moet toegeven dat ik toch wel wat nerveuze vlinders in mijn buik voel fladderen. Maar...het is leuke spanning, dus dat geeft niks.

Ik wens al mijn lezers een hele gezellige jaarwisseling.

4 opmerkingen:

 1. Over 2,5 week is het al zover! Die tijd vliegt om, weet ik zeker en de eerste tijd in H ook. Voordat je het weet lig je weer in je zwembadje!
  Veel succes met alle laatste dingen en geniet van de appelflappen en oliebollen. Katinka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat herkenbaar! Dat heb ik nou ook! Ik ben een ochtendmens en dus altijd heel vroeg op, maar ga dus ook altijd vroeg naar bed. Het gevolg is dat ik op oudejaarsavond ook al lang vóór 12 uur zit te knikkebollen, maar vind het wel leuk om de jaarwisseling wakker mee te maken.... Dus ga ik een paar uur van te voren naar bed en laat ik me tegen 12 uur wakker maken.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja marijke,dat doe ik ook wel,maar ik word altijd erg chagerijnig als ze me wakker maken...ook niet echt gezellig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wie wil dat je verplicht opblijft tot 12 uur als je toch niet echt gezellig bent? Ik zou lekker op tijd naar bed gaan en de volgende morgen zorgen voor een uitgebreid ontbijtje.
  Geniet van je oliebollen en appelflappen aan het begin van de avond!

  BeantwoordenVerwijderen