maandag 24 oktober 2011

Thuis

Ja,het voelt echt zo,we zijn weer thuis.
Hele goede reis gehad, is heel goed bevallen,smiddags om 3 uur vertrokken, lekker rustig op de weg,even een paar uurtjes geslapen onderweg en om 8 uur in ons huisje.
Bij de grens regende het, maar toen we verder reden werd het gelukkig droog.
De ganzen zaten in de stal en keken vreemd op dat wij er weer waren, maar ik had een blikje mais in de auto in de aanslag, en dat aten ze wel. Maar je merkt wel dat ze weer even onwennig tegen ons zijn. Gelukkig blazen ze niet tegen ons, zoals ze well tegen iedereen die langsloopt doen. Ik denk dus dat ze wel weten dat het goed is, dus het komt waarschijnlijk wel weer goed, beetje voeren uit de hand en dan vinden ze me vast wel weer lief ;)

K kwam om 10 uur en aan zijn stralende gezicht te zien vindt hij het oprecht fijn dat we er weer zijn.
We zijn eerst maar aan het opruimen gegaan,want iedere keer als je weer komt is het weer een hele chaos,we hadden ook weer zoveel spullen bij ons. Alles moet weer even een plekje krijgen en we hebben de kamer een andere indeling gegeven.

Daarna even een praatje met de buurtjes,  buurman L liet onze tuin, wat hij in gebruik heeft, omploegen om na de mais weer een nieuwe wintervoorraad erin te zetten en wat we begrepen wordt dat tarwe.
met K en de buurtjes

omploegen van het land


's Middags om 5 uur naar Igal gegaan en lekker bij Ildiko wezen eten,heerlijk was het weer.
Toen sloeg de vermoeidheid ineens toe en thuisgekomen doken we om 7 uur ons bedje in om om half 7 vanochtend weer wakker te worden.lekker uitgerust dus nu.
vanochtend naar de overkant in het winkeltje even de boodschapjes gedaan, lekker verse broodjes gehaald en nu klaar voor een nieuwe dag.

4 opmerkingen:

 1. Mooi dat je er weer bent! Hoe lang kunnen jullie blijven? Ik ben ook blij dat ik weer on line ben, nog wel onwennig en ik zoek nog een manier om mijn oude berichten te plaatsen.
  Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. we blijven lekker 5 weken,heeeerlijk.
  Het went vanzelf hoor,had ik ook.
  Ik heb een linkje van jouw blog op mijn blog gezet, ik heb namelijk zelfs vragen gehad over waar jouw blog gebleven was,dus zo kan iedereen weer met jouw verhalen ook meelezen.
  groetjes van linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lekker he weer in je huisje. Jullie zijn in elk geval ook al lekker ingeburgert aan je ontvangst te zien. Geniet er lekker van. Ik zal je blog volgen hoor. Ik zal eens uitzoeken hoe ik een link naar je blog kan plaatsen.
  Groetjes Pascal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondertussen weer lekker uitgerust en alles op orde? Dan kan het grote genieten beginnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen