donderdag 26 september 2013

The day afterHet gaat goed met de meisjes. Stiekem moet ik een beetje lachen om die twee met hun toeter om hun koppie, ze lopen overal tegenaan en vooral Pina heeft veel moeite want haar kap is groter, ze ziet niks en kan ook geen hoogtes daardoor inschatten, dus loopt ze overal tegenaan en valt van trappetjes en wordt dus veel gedragen. Het is een koddig gezicht, maar ook weer zielig,dus ze worden extra verwend met lekkere hapjes. 
Gisteravond moesten we het slangetje uit de poot halen,van het infuus. Daar zag ik wel tegenop, maar het viel mee, bij Pepsi die kortharig is, ging dat gemakkelijker dan bij Pina met haar lange lokken, maar ook dat is goed gegaan gelukkig.
We hebben een lekker rustig dagje gehad gisteren, lekker lui op de bank met dekentjes en het vrouwtje vond het helemaal niet erg om even mee te doen. 
Het ergste is achter de rug.....

Ze kijken nog wel een beetje zielig, maar das gewoon tactiek, even lekker zonder kap een plasje doen...en kijk eens wat een hip verband om de pootjes!!

4 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat het goed gaat! Wat apart van dat infuusslangetje, heb ik nog niet eerder meegemaakt. Doe nog maar lekker rustig aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat alles goed is gegaan,en nog mooier een huis zonder bloed sporen hebben we hier gelukkig ook geen last meer van.
  Blijf ze nog lekker even verwennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat alles goed is gegaan. En nog prettiger dat je geen bloed sporen meer in huis hebt straks.
  Dat vind ik hier in huis ook heerlijk geen gepoets meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht dat het misschien bij honden gebruikelijk is, want mijn katten hebben het nooit gehad.
  Hebben ze ondertussen een t-shirtje aan of dat niet gelukt? Verwen ze nog maar ff lekker.

  BeantwoordenVerwijderen