vrijdag 25 mei 2012

Als er één schaap over de dam is......

Deze blog had helaas ook de naam;
'Naar de Hongaarse tandarts deel 3', kunnen heten.Jan had nog steeds erge last en niet van de plaats waar voorheen 'de kies' zat,maar wel van de kies ernaast.
'Ze heeft gewoon de verkeerde getrokken', was zijn mening. De hele nacht niet kunnen slapen, dus gisteren toch maar wéér naar de tandarts. Want als het donderdag nog pijnlijk was, moesten we terugkomen, had ze gezegd.
Dus daar zaten we weer, in de wachtkamer, na 3 uur wachten eindelijk aan de beurt.
Volgens de tandarts was het vrij onwaarschijnlijk dat deze kies ook pijn deed en kwam het toch door de napijn, dus met een doosje hele goede pijnstillers én jawel, wéér een afspraak voor aanstaande dinsdag, konden we weer naar huis.
Ik keek al uit naar de lammetjes, maar ik zag ze helemaal niet lopen. Tot mijn verbazing kwamen ze doodleuk uit het pinceház gewandeld. Gewoon over het hek gesprongen dus en helaas lusten schaapjes ook appel- en perenbomen.....Mag nog blij zijn dat ze niet in mijn moestuin gesprongen zijn.
Vandaag dus maar weer even een extra hek gezet, dus nu kunnen ze niet meer uit hun weitje.

De dames genieten van het buitenzijn,helaas zijn ze nog steeds erg schuw.


3 opmerkingen:

 1. Balen van de kies!!! Hoop dat het snel overgaat.
  Echt lief de lammetjes. Kan me voorstellen dat je wel een hekje zet.....zo zonde anders van al je tuinwerk! Fijne Pinksteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus lammetjes springen ook over een hek. Gelukkig niet in je moestuin. En Jan nog maar een palinka. Ik hoop dat het gauw overgaat. Fijne Pinksterdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ojee ik heb dus iets te snel gereageerd Sterkte met Jan en veel plezier van je vee-stapel

  BeantwoordenVerwijderen