zaterdag 14 april 2012

Bij Ildikó.

Gisteren wilden we even vieren dat we het zo heerlijk hebben hier en dat Jan weer terug was in het Hongaarse land. We gingen eens lekker uit eten bij Ildikó, ons favoriete restaurantje in Igal.
Dat is hier nog erg goed te doen, het kost weinig, voor zo'n 15 euro kun je met zijn tweetjes lekker eten.
Het is een eenvoudig restaurant en het zijn geen culinaire hoogstandjes, maar het is allemaal even lekker en we waren even vergeten wat een enorme porties je daar krijgt.

We bestelden schnitzel met frites, een sausje en een salade. Blijkbaar zagen we er erg uitgehongerd uit, want borden vol kregen we aangereikt, plus een enorme schaal met saus en een salade, we keken elkaar even aan zo van: oh ja......even vergeten dat ze hier van de enorme porties zijn.

We konden het allebei echt niet op, dus helaas moesten we wat laten staan, geheel tegen onze principes. En dat wil wat zeggen hoor, want wij zijn behoorlijke grote eters.

Op de terugweg bij Kristina, een ander tentje in Igal nog even de lekkerste taart gehaald die je je voor kunt stellen: Schwarzwalder kirschentorte, die zij zelf maakt. Thuis sloten we dus af met een kop koffie en een overheerlijke punt.

We zitten wel weer aan onze caloriëntax voor deze week, maar het was erg lekker en gezellig.
Dus...wanneer jullie in de buurt zijn van Igal, ga er absoluut eens langs om je lekker vol te proppen.


7 opmerkingen:

 1. Ja, lekker en herkenbaar!!! Kun je zelf niet voor koken. Was het al weer druk of is het nog rustig met de toeristen? Prettig weekend, Katinka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het liep lekker door en ik had gehoord van andere nederlanders dat het met de pasen helemaal tjokvol zat,dus ze heeft een mooie start gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beetje ver uit de buurt.En zo snel komen we daar ook niet. Boden ze niet aan om het in te pakken. Hebben wij hier al een paar keer gehad.Vorige week nog . Cor kon het echt niet op . Zelfs de frietjes kreeg hij mee. De zwerfkat was er blij mee. Groetjes Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja dat jullie kunnen eten, dat kan ik weten ha ha.
  nou leker hoor geniet er maar van...........

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja dat jullie kunnen eten dat weet ik ha ha.
  geniet er maar lekker van hoor............

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig hadden jullie geen voorgerecht :-) of doen ze daar niet aan in H.?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jawel,maar waar moeten we dat allemaal laten dan???

  BeantwoordenVerwijderen