zaterdag 14 januari 2012

Grote dag!

Vandaag is het zover...zo lang naar uitgekeken,wat een spanning.
Vanmiddag gaan we rijden en we hopen morgenavond in ons huis te zijn, we zullen er wat langer over doen in verband met de aanhanger die we meenemen. Ongelooflijk waar we altijd weer alle spullen vandaan halen die mee moeten.

Helaas hebben we een verdrietige week achter de rug, we vertrekken met 3 honden, van fanta hebben we afscheid moeten nemen, tot mijn grote verdriet.

ik probeer er maar niet teveel aan te denken, gelukkig hebben we achtenhalf jaar van haar mogen genieten en genieten was het, ze had zulke grappige dingen altijd, we hebben veel om haar gelachen.

Verder nu met drie honden, op naar het Hongaarse leven, wordt vervolgd....

10 opmerkingen:

 1. Dus toch nog vandaag. Een heel goede reis en nog heel veel sterkte .Liefs Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och Linda, meisje toch... wat erg....
  Maar inderdaad je hebt haar lang mogen hebben en ze heeft een heel goed leven gehad bij jullie!
  En nu gaat het dan eindelijk gebeuren! Spannnneeeennnndddddd
  Ik ben zo benieuwd naar alle verhalen die nog komen gaan! Maar hier heb lang naar uitgekeken en lang naartoe gewerkt en vanmiddag gaan jullie dan eindelijk vertrekken. Heb je jezelf niet opgegeven voor Ik vertrek? Ik heb gisteren nog een uitzending zitten kijken van een stel die naar Frankrijk emigreerden, heb je misschien ook wel gezien. Die moesten terug omdat zij heimwee had.... Ja dat kan ook gebeuren, maar ik hoop maar dat dat jullie bespaard blijft! Nou meid, ik wens jullie een heeeeel goeie reis!!
  En heel veel plezier en succes in jullie Hongaarse stulpje! Ik wacht met spanning op je volgende verhaaltje, wat dan komt uit jullie nieuwe thuisland, het o zo mooie en fijne:
  HONGARIJE
  xxxxjes en groetjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Marti; nee, we hebben ons niet opgegeven,ik denk ook niet dat we interessant genoeg zijn,want wij hebben alles al geregeld. het huis is klaar en er kan weinig mis gaan,helemaal niet leuk om naar te kijken dus,haha.

   Verwijderen
 3. Succes met jullie trip naar het nu even iets koudere Hongarije, ik ben benieuwd hoelang jullie onderweg zullen zijn met die aanhanger, want zoals jullie weten heb ik in het voorjaar nog een keuken in de zelfde richting te vervoeren, gelukkig hoef ik maar tot Bonnya, dat scheelt wel weer 3km.

  Groete
  Eugene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hee eugene, het viel ons heel erg mee hoor, het rijdt best relaxed met een aanhanger,vonden wij.

   Verwijderen
 4. Welkom terug in Hongarije.

  Wat triest van Fanta....wij voelen met jullie mee! Fanta heeft een geweldig leven gehad bij jullie.

  We hopen graag te horen, dat jullie goed en veilig aangekomen zijn. Het sneeuwt hier weer bij vlagen. Dat hoeft voor ons niet zo :-(

  Je blijft stoken. Toch mogen we niet klagen, we hebben amper winter gehad hier.

  We zien het morgen wel. De kinderen komen weer helpen. Geweldig, die twee. Stapelgek met Tesske intussen. En maar vrijen met Zolti. Tess mist Aadje ook nog vreselijk, dus krijgt zij extra aandacht. Daar geniet zij echt van. Lekker 's nachts op bed. Tussen ons in.

  Heel apart, zij heeft een stel "klauwen", waarvan de blauwe plekken om mijn benen staan, maar ' s nachts kan zij die "omklappen" naar boven en dan krijg ik vreslijk lief handje.

  Ik hooor graag.

  Liefs,
  Ine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja,het is heel triest van fanta,maar we zullen haar nooit vergeten.
   de reis is dus prima verlopen,we gaan nu aan het opruimen en schoonmaken,het is nog een heel gedoe allemaal,maar...we genieten

   Verwijderen
 5. Och Linda, wat een verdrietige start! Heel veel sterkte toegewenst.Je moet maar in gedachten houden dat ze een fijn leven bij jullie heeft gehad. Ik hoop dat jullie goed zijn aangekomen gisteravond en dat jullie je snel zullen thuisvoelen in je nieuwe vaderland.
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vind ik dat erg voor jullie. Zonder Fanta vertrekken naar Hongarije, dat is niet zoals het hoorde en moest zijn. Gelukkig dat ze het voor traject wel heeft mogen meemaken, de herinneringen aan Fanta op jullie landgoed kan niemand je afnemen. Heel veel sterkte gewenst!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen