vrijdag 16 december 2011

Vracht

We hebben besloten nog een keer een vrachtje te laten rijden,een halve. Dat houdt in dat je wacht tot er nog iemand is die dat wil en dan deel je in feite de kosten. En zo kon het gebeuren dat,in plaats van tweede week januari, zoals afgesproken, ik ineens een mailtje kreeg dat ze aanstaande maandag al komen. Pff, dat was even schrikken, we hebben nog een enorme bende overal. We waren wel begonnen met ruimen, maar er kwam even een verhuizing van een zoon die op kamers ging tussendoor, dus we schoten niet zo erg op. Maar goed, we hebben nog 3 dagen, dus dat moet goed kunnen komen. Het begint nu wel spannend te worden, weer een boel spullen naar ons huisje, dan nog een maand en dan gaan wij erachteraan. Ik ga voor onbepaalde tijd dit keer,dus wel anders. Maar we hebben er veel zin in, we hebben veel plannen. Ben me al een beetje aan het inlezen op internet, voor het aanleggen van een moestuin. Jaja, ík ja, zij met de de niet-groene-vingers. We willen zoveel mogelijk selfsupporting zijn dus die moestuin gaat er komen. Of het ook wat gaat worden moeten we maar afwachten. Verder krijgen we kippen en lammetjes. En misschien ook nog wel een varkentje en een geit.....je weet maar nooit.....;-)
wat de moestuin moet worden is al omgespit...

6 opmerkingen:

 1. Succes met het pakken!
  Groene vingers is vooral een kwestie van uitproberen en ervaring opdoen. Je hebt de laatste tijd al zoveel onvermoede talenten ontwikkeld dat het eigenlijk niet anders kan dat het met de groene vingers ook wel zal lukken.
  Als iemand je 2 jaar geleden had verteld dat je zou gaan schilderen en haken dan had je diegene waarschijnlijk voor gek verklaard :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. superspannend! heel veel succes met inpakken, komt zeker goed. En dat verblijf zal ook zeker leuk worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Linda,
  wat spannend! dan wordt het ineens heel definitief! Je moet dus nog een hoop regelen, zo vlak voor de kerst. Maar wel een leuke spanning en fijn om naar uit te kijken. Wij konden vorig jaar ook bijna niet meer wachten om te vertrekken. Uiteindelijk is dat gebeurd op 20 februari 2011. Niet te geloven hoe de tijd vliegt....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och Gewoon zaaien en zien wat er opkomt denk ik. Maar ga je dat aan de voorkant van het huis doen of zie ik het verkeerd.Ik wil niet negatief doen maar heb je dan genoeg gras om te eten voor de lammetjes. Och en anders breng je ze naar een ander apáti daar is gras genoeg. Hoeft Cor niet te maaien ha ha. Succes met alles.groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Truus: ja,zo is dat, we gaan gewoon beginnen en we zien het wel.
  Voor het huis komt de moestuin ja, de lammetjes hebben dus alles verder om gras te eten,bovendien heeft er voor het huis nooit gras gestaan,dus daar hadden ze sowieso niks aan gehad.... we kunnen altijd nog de tuin van de buurman gebruiken als we te weinig gras hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. spannend hoor,
  voor die tijd nog wel ff een bakkie doen hoor............

  BeantwoordenVerwijderen