zondag 2 oktober 2011

Culinair

We hebben heerlijk buiten kunnen koken en bakken. Natuurlijk veel gebruik gemaakt van onze geweldige pizza oven,die ik iedereen aan kan raden. Heel gezellig en erg leuk om buiten bezig te zijn.
En...het is niet zo dat je er alleen pizza's in kunt doen natuurlijk.
Lekker buiten kokkerellen



De buurman kwam regelmatig met verse paprika's uit eigen tuin en tomaatjes,heerlijk.
Kortom: tien weken waren zomaar ineens voorbij!

8 opmerkingen:

  1. nog maar weinig reacties, kan iedereen je blog al vinden? Ik heb nog steeds niks....al bijna 6 weken. Heel gaaf die oven, de pizza's waren zalig en de rest ziet er ook heerlijk uit. Volgende zomer nog maar langer blijven! Fijne dag vandaag, Katinka

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hee katinka,
    ik krijg nooit zo heel erg veel reacties, wel vaak mailtjes.
    Maar dat maakt niet uit,hoewel ik het altijd wel erg leuk vind als iemand iets schrijft.Maar ik zie wel aan de statistieken(die hier trouwens veel overzichtelijker en beter zijn dan bij web-log) dat er veel gekeken wordt. Maar bedankt voor je reactie,ik zal ook blij zijn als ik bij jou weer een reactie kan plaatsen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er fantastisch uit,Lin! Leuk om te zien,mijn zwager krijgt hier in NL ook zo'n pizza oven,alleen een vraagje voor jou...wat voor meel gebruik je voor het deeg? Rene heeft het over dat er 00 zoveel deeg voor moet worden gebruikt.Zegt het je iets? Kun je dat niet met gewone meel doen?
    Mooie plaatjes!!! Groetjes,Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oh wat leuk,hoe gaat ie het precies doen.die oven bouwen?
    We hebben in hongarije de finomliszt gebruikt,das gewoon bloem volgens mij.
    ik heb het lijstje met het recept voor de bodem daar liggen,ik zal het je wel emailen als we er zijn.
    Het was wel een beetje uitvogelen met alles,want bakken in zo'n houtoven is wel iets anders dan in een gewone oven.Maar oefening baart kunst,we zijn er inmiddels heel handig in.;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En ze smaken zo lekker. Nog een compimentje voor de pizzabakker.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. uhum...ben ook heeeeeeeel benieuwt hoe ze smaken,
    ben niet aan het hengelen voor een uitnodiging hoor :)
    Leuk dat verhaaltje over die vlinderstruik,heb nu hoop dat de mijne ook aanslaat,
    heb je toevallig ook ervaring met passie-flora,die wil ik de volgende keer zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. nou,volgend voorjaar ben je de eerste hoor,jullie zijn van harte uitgenodigd.
    en nee,passie flora,ik ken het niet,ik ga meteen google-en

    BeantwoordenVerwijderen